Известие

Collapse
No announcement yet.

филтър за твърди частици

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Най-добре се познава дали е там като надникнеш под колата или видиш ауспуха ако е черен значи го няма. А мириса на масло най-вероятно от наличие на масло в кулера.

Бялото изпушване може да бъде също от активиране на регенерацията. В самото начало на регенерацията е възможно да изпушва бяло.
    Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение
      Най-добре се познава дали е там като надникнеш под колата
      Тва не винаги работи - зависи как е правен. При мене оригиналния кожух си седи, но съдържанието му е изчегъртано и реално си е куха тръба.
      '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
        Светва оранжев символ на дисплея зад волана, придружен със текстово съобщение за няколко секунди.

И става малко топличко: http://www.youtube.com/watch?v=-DPO_3-MtPo
        Лампа за ДПФ-а светва само когато е записал грешка P2002,което значи,че вече не може да го чисти ЕКУ-то,а трябва принудителна регенерация.Лампата за грешка в ЕКУ-то светва при всеки друг проблем с ДПФ-а

Симптомите по които се познава,че един филтър е за изхвърляне са доста.
        -Чести регенерации,което води и до светване на лампата и до влизане на колата в авариен режим,което само по себе си може да доведе до тътрене по магистралата с 60 км/ч например.
        -Дефектирал диференциален датчик,цената не му я знам,но предполагам че не е евтин.
        Last edited by Mury; d.m.y г., 16:50.
        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

нещо взех да настръхвам с този ДПФ
          sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

Махай го ! То това е полезно ама за белите държави, а ние с тези горива само го затлачваме ..
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

при добра оферта и това може да стане

Comment

дпфа седи защото ауспуха е бял но ме притеснява мириса на масло дали е нормално при такива къси пробези а същевременно масло не се губи най вероятно защото влиза нафта в него и ходи го разбери кво става иначе турбото работи както си трябва според мене явно махането е версия и тогава да се следи за масло и тем подобни

Comment

Качеството има цена. В противен случай прочети първите ми два поста.

Comment

Kakва е гаранцията че някой няма да си остави ръцете софтуерно и да страдам после.Само малко информация за колегите питах на 2,3 места и цялата процедура я предлагат безплатно само ти взимат филтъра в който има платина за около 500лв след правилно извличане така че внимавайте къде и кой ще го прави

Comment

а защо трябва да взимат филтъра?ще си платя за процедурата но няма да го дам

Comment

Ама защо някакви виртуални спорове, дето нямат нищо общо с истината си говорите. Първо, никои които маха софтуерно няма да се занимава за един продънен ДПФ които струва 200 тина лева да се занимава, вместо да си земе 100-200-500лв., без да си цапа ръцете за 1 час .
                        Fiat Punto 1.4GT 1996
                        Hyundai Tucson 2.0 2007
                        Renault Clio 1.5 2019

Comment

Eдин въпрос за какво ги взима 200,300лв за китайския софтуер дето за 700модела коли е 1000лева. Говорех попринцип че при тези дето ходих ми дадоха такава оферта а сега ми се казва че не чувам ли.А за 200 300 лева каква гаранция ми се дава за колата ...но по принцип тези спорове са водени вече за чипове и тем подобни ,всеки да си кара колата дето намери за добре

Comment

Първоначално публикувано от pironkov66 Покажи съобщение
                            Eдин въпрос за какво ги взима 200,300лв за китайския софтуер дето за 700модела коли е 1000лева. Говорех попринцип че при тези дето ходих ми дадоха такава оферта а сега ми се казва че не чувам ли.А за 200 300 лева каква гаранция ми се дава за колата ...но по принцип тези спорове са водени вече за чипове и тем подобни ,всеки да си кара колата дето намери за добре
                            Брей то било много лесно бе. Да ти докарам техника и сам да си го махнеш искаш ли? Много е по-български, когато сме по-знаещи от знаещите. Ти на тоя принцип сам ли си предписваш лекарствата, когато си болен или ходиш на лекар.
                            Fiat Punto 1.4GT 1996
                            Hyundai Tucson 2.0 2007
                            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от pironkov66 Покажи съобщение
                              Ами купи си софтуер и действай бре,глей кви лесни пари.Софтуери много,но трябва мислене и знания къде точно да бръкнеш,инак се получава това за което говори Ники,яли сме го,знаем за какво иде реч.
                              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

А всъщност китайски софтуер няма Китайците софтуер не правят. Всичко идва от европа и тези кракнати софтуерчета за които си мислиш, че са китайски всъщност се разпространяват безплатно на много места. Можеш да си оплескащ колата много хубаво с тях без да ти струва нищо

Comment

Working...
                                X